Om Kjeldsund

Hovedbilde KjeldsundVelkommen til Kjeldsund Leirstad og gjestegard!

Kjeldsund Ungdomssenter er perlen i den Sunnmørske skjærgården. Vi har en nydelig beliggenhet i idylliske omgivelser og en rekke severdigheter i nærområdet, blant annet Fugleøya Runde, Herøy kystmuseum og Ishavsmuseet i Brandal.

Kjeldsund har historie tilbake til 1600 tallet og er kjent for god mat og personlig service. Vi mottar gjester til overnatting, konferanser, selskap, bryllups- eller konfirmasjonsmiddag, retreat, møter, menighets- eller familieweekend, og leirer for barn, ungdom eller voksne. Her er det flust med muligheter!

Kjeldsund drives og eies av Det Norske Misjonsselskap (NMS) og er medlem i NM-hotels (alkoholfri). NMS har et internasjonalt engasjement i Afrika, Sør Amerika, Asia og Europa og er en selvstendig organisasjon innenfor Den Norske kirke.